LOGO-letsleds
verlichting

Aankoop van de gu10 led bij Letsleds

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Amersfoort. We gingen op het internet op zoek naar gu10 led om de oude spaarlampen van de woning te vervangen door mooie led verlichting.

LED-opbouwspot-3Watt

Veel zoekresultaten voor led fittingen

Toen we op het internet op zoek gingen naar gu10 led kregen we erg veel zoekresultaten. Erg veel bedrijven bieden led fittingen aan. Daarom besloten we om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we over zouden gaan tot een aankoop. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Letsleds. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel led artikelen die het bedrijf aanbiedt. Nadat we samen de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloten we om verder een kijkje te nemen in het assortiment.

Een erg groot aanbod

Het bedrijf biedt super veel verschillende let fittingen aan. We besloten daarom ook om een aantal led fittingen met elkaar te vergelijken voordat we over zouden gaan tot een aankoop.nadat we en tijdej een aantal fittingen met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De fittingen werden namelijk tegen een erg voordelige prijs aangeboden wat ons erg aansprak. Nadat we de betaling hadden afgerond werden de fittingen super snel geleverd en geplaatst. Nu dat de spaarlampen zijn vervangen met gu10 led ziet onze woning er een stuk moderner en mooier uit.