aromaclub-logo
wonen

De Jura GIGA X3C van Aroma club

Ik ben nu sinds een jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. In de loop van dit jaar is het bedrijf erg gegroeid. Daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een Jura GIGA X3C zodat ik en mijn werknemers op het werk konden genieten van een lekker bakje koffie. 

Zeer veel koffiezetapparaten bij Aroma club  

De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er erg veel positieve reviews over het bedrijf te vinden. De mensen die bij het bedrijf werken zijn allemaal echte koffiekenners. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen voor advies. Ik werd erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan door een van de medewerkers van het bedrijf. Na het gesprek besloot ik om een kijkje te nemen naar de apparaten die het bedrijf aanbiedt en de prijzen die het bedrijf hanteert voor het lease van een koffieapparaat. 

Jura koffiemachines

Zeer veel keuze bij Aroma Club

Het bedrijf biedt erg veel koffieapparaten aan waardoor je erg veel keuze hebt. Bij elke machine is erg veel informatie te vinden over waar de machine geschikt voor is. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een offerte op te vragen. De offerte sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een machine te leasen. Ik en mijn werknemers kunnen nu allemaal zeer gemakkelijk genieten van een lekker bakje koffie.