Sanco-Coiffure-Logo
zorg

Heb jij zin in kapper Arnhem?

Als je haar maar goed zit, dit is de grootste motivatie om een drukke werkdag met succes in te lopen. Uiterlijk en innerlijk, het zegt iets over hoe je eruit ziet zowel van binnen als buiten. De buitenkant wordt beïnvloed door verschillende factoren een daarvan is het haar. Mooi en verzorgt haar is toch een van de mooiste dingen om de wereld. Het eerste wat je opvalt aan mensen is meestal het haar, het is gelijk zichtbaar of iemand naar de kapper is geweest, of iemand van zijn of haar haar houdt. Dit is zowel bij mannen als vrouwen zo. Vroeger was naar de kapper gaan meer iets voor vrouwen, hedendaags is dat zeker niet meer het geval mannen vinden haar ook heel belangrijk! Heb je binnenkort een feestje of een evenement en zit je haar toch niet zoals je zou willen? Weet jij er geen raad mee? Dat is geen enkel probleem, kapper Arnhem helpt je op weg. Zij hebben een passie voor. Er zijn verschillende soorten typen haar, elk haartype heeft dan ook verschillende behandelingen nodig. Neem je persoonlijke wensen mee als je naar de kapper gaat, dan kunnen zij je het beste helpen!

kapper Arnhem

Verschillende behandelingen

Kapper Arnhem kent negen verschillende behandelingen die goed passen bij je haar.

De negen behandelingen zijn:

Knippen, het klinkt logisch dat je naar de kapper gaat om je haren knippen alleen zo eenvoudig is dat niet. Als het namelijk zo makkelijk was zou iedereen kapper kunnen worden toch? Samen met de kapper beslis jij wat voor kapsel jij wilt lang, kort, boblijn, pony. Jouw wens staat centraal! Je kapsel haalt de innerlijke schoonheid naar buiten.

Kleuren, je haren verven. Weet je welke kleur bij je past. Of je gewenste kleur niet anders gaat aanslaan. De specialist adviseert jou over de beste kleur die past bij je haar. Het zou niet de bedoeling zijn dat je blonde haren een oranje gloed hebben. Je haren kleuren gaat ook in twee stappen, eerst maak je je haar open met een kleurspoeling en daarna gaat pas de verf in je haren.

Wasmassage, is het moment van ontspanning. Hoe je lichaam zin heeft in een massage zo heeft je haar dat ook nodigt. In de producten die worden gebruikt in onze haren zitten niet altijd natuurlijke producten in, daarom is het verstandig om een wasmassage om de twee maanden te doen voor een gezonde haargroei!

Krullen

Krullen, dat is pas haar! Krullen haar is heel mooi alleen de verzorging en behandeling is niet zo mooi. Verzorging van krullend haar is misschien wel een van de belangrijkste haar behandelingen die wij kennen. Elk krullend haar is anders, daarom is het belangrijk dat krullend haar wordt bijgehouden, geknipt wordt en met speciale serum wordt verzorgd.

Haardiagnose, een klein onderzoek. Een diagnose voor je haar betekent dat jij er achter komt wat jij dagelijks kan doen zodat je haar eruit ziet of dezelfde dag nog bij de kapper hebt gezeten.

Verzorging, een behandeling die jouw klitten haar, pluizige haar of gespleten punten haar weer mooi in model kan brengen.

Bruidskapsels, de mooiste kapsels die er zijn. Jouw speciale dag, de dag dat je gaat trouwen met de liefde van je leven. Daar hoort natuurlijk een speciaal kapsel bij!

Visagie, na je haren is het gezicht eerste wat opvalt aan de uiterlijke schoonheid. Bij een goed kapsel past natuurlijk een goede make-up look!

Herenkapsels, jongens gaan ook naar de kapper. Voor sommige kan het nog ongelofelijk zijn, dat is nergens voor nodig. Zowel vrouwen als mannen gaan naar de kapper. Voor een gezonde en mooie look!