sexwinkel - logo
relaties

Anaal vibrator en mega masturbator nodig?

Seks is niet voor iedereen even makkelijk om over te spreken, de een is er enorm open over en de ander wil er het liefst niet over hebben of mogen er vanwege het geloof niet over spreken met anderen. Je hebt veel soorten speeltjes die je kan gebruiken om je seksleven net wat meer spice te geven dan jij kan creëren. Je kan een anaal vibrator of een mega masturbator aanschaffen om te kijken of dat wat voor je is. Er zijn natuurlijk veel soorten manieren waarop jij kan kijken wat voor jou is. Het is tegenwoordig ook makkelijk om eraan te komen, je kan het online bestellen of juist in de winkel. 

sexwinkel - vibrator

Veiligheid voorop 

Seks kan je dus met alles en iedereen doen. Let er wel op dat je jezelf niet verwond of een soa krijgt. Je kan jezelf regelmatig laten testen als je meer bedpartners hebt. Dit kan eenvoudig bij de GGD of bij de huisarts. Het gebruiken van seksspeeltjes is volkomen normaal. Je hoeft je er dus absoluut niet voor te schamen. Een anaal vibrator gaat iets anders in zijn werking dan een gewone mega mastrubator. Deze gaat namelijk in je achterwerk en niet via de voorkant. Deze zijn dan ook vaak wat steviger.

Schoonmaken

Om deze speeltjes goed schoon te houden heb je een toy cleaner nodig, dit is een speciaal schoonmaakmiddel die alle viezigheid goed weghaalt zonder de speeltjes zoals een anaal vibrator of een mega masturbator te beschadigen. Dit zal tenslotte enorm zonde zijn als deze kapot gaan. De speeltjes zijn vaak verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, zo zit er voor iedereen wat bij.  Vaak beginnen ze van een paar euro tot aan honderden euro’s. Maak voor jezelf dus een budget aan wat jij wilt uitgeven.