dartsurround
Darten

Een dartsurround maakt je dartbaan compleet

Een dartsurround is meestal gemaakt van gegoten rubber of van schuim. Rubber is meestal de voorkomendste materiaal, dit materiaal kan namelijk lang meegaan. Je kunt ze altijd in verschillende kleuren en materialen krijgen. Een handige behuizing voor elke darter. Het maakt niet of je een pro of beginner bent. De dartring beschermt je muren tegen misgegooide pijltjes dat overkomt zelfs de beste darters! Het beschermt ook de achterkant van je dartbord. Een ander voordeel van een dart ring is dat je tijdens het darten een rustig beeld krijgt. Je concentratievermogen verbetert en je kunt hierdoor makkelijker mikken. Een goed dartbord heeft een dartsurround nodig.

dartsurround

Waarom kiezen voor een dartring?

Je hebt een dartbord gekocht en op de perfecte plek neergezet. Je mist de laatste stap, en dat is een dartring eromheen. Een dartring kopen is daarom de beste optie. Het laat het dartbord er beter uitzien en helpt je gaten in de muur en gebogen pijlpunten te voorkomen. Een praktische en goede investering dus. Het kan altijd gebeuren dat een pijl de andere kant op vliegt. Het overkomt zelfs de beste darters ter wereld, maar niet vaak. Het kan gebeuren en het is helemaal niet erg. Een dartsurround geeft je een veiliger gevoel tijdens het darten.

Kings Dart dartring

Red je muren en dartpijlen met de Kings Dart dartring. Het ronde Kings Dart dartring vangt je dartpijlen veilig op als ze verkeerd weggegooid worden. Dit beschermt je muren, dartpijlen en vermindert ook het volume. De Kings Dart dartring installeer je eenvoudig. Het praktische vergrendelingssysteem van vier flexibele kunststof segmenten zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie op de verzamelplaats. Ook zijn ze beide kanten bruikbaar. Je kunt de dartringen aan beide kanten gebruiken om de levensduur te verdubbelen. Het kiezen voor de Kings Dart dartsurround is een verstandige keuze.