Museum Nederland
recreatie

Op zoek naar een mooi Museum in Nederland

Mijn oma is een erg grote kunstliefhebber en het leek mij daarom ook een leuk idee om samen met haar naar een kunstmuseum te gaan. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar Museum Nederland om een mooi kunst museum te vinden waar wij samen een bezoek aan zouden kunnen brengen.

Websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar Museum Nederland kregen we erg veel zoekresultaten van veel verschillende musea bij ons in de buurt. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Musee-Lalique.

De website van Musee-Lalique

Toen we terecht kwamen op de website van Musee-Lalique kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het museum belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het museum stelt onder andere kunstwerken tentoon van glaskunstenaar Lalique. Mijn oma vindt glaskunstwerken altijd super mooi en interessant. Ook ligt het museum erg dichtbij onze woonplaats. Het leek ons daarom een erg leuk idee om een bezoek te brengen aan dit museum. We hebben daarom op de website vervolgens ook kaartjes voor het museum gehaald.

Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een mooi Museum in Nederland