hovenier Nijmegen
tuin\

Tip voor een hovenier Nijmegen

Mijn oma woont al een erg lange tijd in Nijmegen. In verband met haar leeftijd gingen we op zoek naar hovenier Nijmegen om een goede hovenier te vinden die de tuin van mijn oma zou kunnen onderhouden.

Veel zoekresultaten op het internet

Toen we op het internet op zoek gingen naar hovenier Nijmegen kregen we erg veel zoekresultaten. We besloten om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat mijn oma een keuze wilde maken. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Schouten Hoveniers. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden die mijn oma erg aanspraken. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Contact met Schouten Hoveniers

We werden erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers van het bedrijf. Ze konden erg snel op gesprek komen om kennis te maken. Mijn oma besloot om haar tuin te laten onderhouden door Schouten Hoveniers. Ze hebben de tuin nu een aantal keer bijgehouden en mijn oma is erg tevreden.