Fiesta 4 You logo
Themakleding

Voor originele kostuums ga naar de website

Vorige week heb ik een super leuk feest gehad. Het was een feest van een vriend van mij. Het thema was tiroler. Ik wist echt niet waar ik zo een outfit vandaan moest halen. Ik ging op zoek in mijn woonplaats. Zelf woon ik in Deventer. Ik wist wel zeker dat zij in deze buurt wel iets te bieden hadden voor het feest. In de winkel zelf zag ik niet echt iets waar ik naar zocht. De medewerker vertelde mij dat ik naar de website moest gaan. zij adviseerde mij dit omdat zij daar nog een breder assortiment hebben. Ook is alles daar overzichtelijker en kun je zo makkelijker vinden wat je zoekt.

naar de website

Overzichtelijke website

Na dit advies van de medewerker ben ik naar de website gegaan. Daar vond ik precies een jurkje wat ik zocht. Ook de bijhorende accesoires kon ik gelijk daarbij bestellen. Toen het pakketje aankwam heb ik het gelijk open gemaakt en gepast. Het was allemaal precies zoals op de site en het zat perfect. De overzichtelijke website speelt ook zeker mee met dat ik zo tevreden ben. Alles staat duidelijk beschreven een aangegeven. Ik ben super tevreden en ga zeker de volgende keer weer hier bestellen.

Voor meer informatie kunt u hier klikken.